Virtual-Games

<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="2 url=http://www.b-strike.ro">
ReCrUtAm SeRvArE In CoMuNiTaTe.PeNtRu MaI mUlTe DeTaLi CoNtAcTaTiNe La Id: laury_laury_2008@yahoo.com
Recrtam Adminitatori sau Modertori pricepti ptacest forum

  Verificarea IP-ului calculatorului tau

  Distribuiţi
  avatar
  laury

  Mesaje : 377
  Data de inscriere : 11/03/2010
  Varsta : 25

  Verificarea IP-ului calculatorului tau

  Mesaj Scris de laury la data de Mier Mai 12, 2010 6:21 pm

  Verificarea IP-ului calculatorului tau

  Am scris acest tutorial deoarece sunt sigur ca multi dintre voi aveti aceasta problem: jucatorii nu se pot conecta la server. Aceasta problema poate fi cauzata de mai multi factori:

  1. Nu ai linia sv_lan 0 in HLDS\cstrike\server.cfg

  2. Ip-ul calculatorului nu este unul extern, real (e un ip de retea gen 192.123.123.45)

  3. Un firewall blocheaza conexiunile.

  4. Ai internet prin router si nu ai facut ip si port forward.

  Daca intampini aceasta problema, daca jucatorii nu se pot conecta la server, jocul incearca sa-i conecteze insa conexiunea nu se realizeaza, aparand mesajul de reincercare a conectarii, va trebui sa verifici in primul rand linia sv_lan 0 din server.cfg.

  Presupunand ca nu ai netul prin router, verifici daca ip-ul este real. O metoda simpla de verificare a conexiunii de internet este cu ajutorul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  Dupa ce ai descarcat programul, il pornesti si copiezi adresa care apare in bara de sus( ceva de tip [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]). Acesta este ip-ul tau extern iar miniserverul creeaza o interfata la care in mod normal ar trebui sa se poata conecta oricine.

  Ai copiat acea adresa, intri pe Messenger sau unde vrei tu si o dai cuiva care nu este in aceeasi retea locala cu tine. Deci sa nu fie din acelasi oras. El va incerca sa acceseze aceasta pagina in browser. Daca i se va deschide o pagina mov, inseamna ca ip-ul este real, deci in mod normal ar trebui sa accepte conexiuni.

  Daca dupa ce ai verificat ip-ul cu HFS si ai vazut ca accepta conexiuni, problema cu serverul persista, inseamna ca ai pe calculatorul tau un firewall (de obicei firewallul este inclus in antivirus) sau alta aplicatie pornita, care blocheaza conexiunile. In acest caz opresti firewall-ul sau chiar il dezinstalezi, dupa care dezactivezi si firewall-ul din Windows (intri in Control Panel -> Windows Firewall si ii dai Disable).

  in cazul in care ai net prin router, va trebui sa faci ip si port forward. Exista multe versiuni de routere, fiecare face forward in alt fel. Poti folosi programul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau poti cauta pe Google versiunea ta de router, si gasesti si cum se face port forward la ea.

  In ultima instanta contactezi firma de la care ai internet si poti sa-i intrebi daca ip-ul tau este unul real care accepta conexiuni din afara, si daca nu e, care ar putea fi rezolvarea.

   Acum este: Mier Noi 14, 2018 8:17 pm